Saturday, October 15, 2011

I miss you.

No one said it would be easy but no one said it would be impossible either.


I will never let go of you.

3 comments:

  1. Kauan olitte yhessä ennen kuin lähit? Ja miten on sujunut tää ero nyt? Miten teitte päätöksen, et pysytte edelleen yhessä, vaikkaa lähet vaihtoon vai oliko itsestään selvyy?

    Ite oon siis lähössä vaihtoon syksyllä 2012 ja seurustelen, että ois kiva kuulla kokemuksia näin alkuvaiheessa ja mieluiten myöhemminkin :) ei tarvitse tietenkään vastata, jos tuntuu liian henkilökohtaselta!

    ReplyDelete
  2. Ei oltu oltu kovin kauaa yhdessä ennen kun lähdin. Ensin oltiin itseasiassa puhuttu että erottais tän takia mutta sitten lopulta ei nähty sitä enään vaihtoehtona ja sovittiin pysyä yhdessä. Tietenkään erossa olo ei ole helppoa ollut, kova on ikävä ja kontaktin puute ja mitä nyt ikinä voi kuvitellakkaan. Mutta päivä kerrallaan ja skypehän on koettu erittäin hyväks keksinnöks. Kyllä se kun tietää että molemmat haluaa pitää toisistaan kiinni auttaa jaksaan. Paljon vaatii luottamusta ja rehellisyyttä ja kompromisseja mutta kyllä itse koen että jos molemmat on tosissaan vuoden voi kestää.Tee sellanen päätös mikä itsestä tuntuu oikealta. Ja syksyyn 2012 on vielä aikaa! Mutta miten itse ajattelin että jos ei edes koita niin ei voi ainakaan voittaa? Miksi erota ihmisestä sen takia että pelkää että vuosi erottaa?

    ReplyDelete
  3. Oi jotain toivoa meillekkin! :D
    Jep, onneks on vie aikaa siihen ku lähen, että ehitään sopimaan kaikesta...

    Paljon onnee teille, toivottavasti pysytte yhessä :)
    Ja kiitti ku viitit vastata näin pitkästi ja hyvin!

    ReplyDelete