Thursday, November 10, 2011

Viime viikonloppua

Tiedän että kyseinen postaus tulee vähän myöhässä, mutta olen ollut taas niin kiireisenä etten liikaa täällä ole ehtinyt käymään. Viime viikonloppu meni siis Sectionals Cross Country kisojen merkeissä ja meidän top 10 juoksijat sijoittu neljänneks kisassa. Paikka missä kisat pidettiin oli niin kaunis, varsinkin kaiken ruskan keskellä että oli pakko ottaa siitä hirveesti kuvia jotka lisäänkin tähän loppuun.

Kisojen jälkeen mentiin Wegmansiin ja ostin itselleni taas järkyttävän kokosen lounaan muttakun siellä on vaan niin paljon ruokaa! (Yllättävää kun jenkeissä ollaan) Sen jälkeen bussissa syötiin jäätelöä kun Maria oli päättänyt ostaa kokonaisen ämpärin sitä. Reissun jälkeen menin Jillianille yöksi ja seuraavana päivänä pidettiin rakkaalle valmentajallemme Baby Shower. Kyseinen tapahtuma oli success ja valmentaja itki ja ruoka oli hyvää. Taas puhun vaan ruuasta... Ikävä kyllä en ottanut kameraa mukaan joten en pysty sieltä mitään kuvia lisäileen enkä mielellään kopioi kuvia facebookista koska laatu olisi niin järkyttävää.

Tämä viikko on sitten ollutkin suht normaali paitsi eilen oli mun ensimmäinen kuorokonsertti (enkä sinnekkään ottanut sitten kameraa mukaan!!) ja huomenna (perjantaina) on taas poikkeuksellisesti vapaapäivä. Ensviikon keskiviikkona onkin muutto uuteen perheeseen. Jännittää jo ja tuntuu todella oudolta vaihtaa perhettä. Toisaalta tulee ikävä, toisaalta olen todella innoissani. Mutta saa sitten nähdä kirjotanko seuraavan postauksen uuden perheen luota!


Ajattelin vihdoin ottaa kuvaa koulubusseista!

Our tent!





Löydä JÄÄ


I have many layers on, I'm not really that fat.





JILLIAN!



JÄÄTELÖÄ.

2 comments:

  1. Voi vitsi kun ihania kuvia, ja mukavaa tekstiä :) Miks vaihdat isäntäperhettä :o?

    ReplyDelete
  2. kiitos!! :) Oon vaihtossa Rotary-järjestön kautta ja niillä on tapana että vaihto-oppilailla olis vuodessa noin 3 isäntäperhettä!

    ReplyDelete