Sunday, May 13, 2012

Remsen International Student Day

Tämä tapahtumahan oli jo viime viikonloppuna mutta oon tän koko viikon odotellut että porukka lisäilee kuvia facebookiin (koska olin vaihteeks huono ottaan kuvia huonolla kamerallani joten annoin mieluummin muitten tehdä likasen työn). En nyt jaksanut edes muokata kuvia kun niitä taas 23 mutta anyway niistä näkee vähän jotain (lähinnä vaan biletystä) mitä viikonloppuna tapahtu. Remsen on siis pieni kyläpahanen eli lande n. 40 minuutin päässä täältä New Hartfordista. Tapahtumaan tuli vaihtareita, lähinnä rotareita koska rotari nyt vähän jyrää muut järjestöt täällä mutta muutama ihminen muistakin järjestöistä. Palloiltiin koululla aamusta päivään ja käytiin me Alexanderin kanssa ala-asteenkin puolella vähän puhumassa. Koulupäivä päätty Remsen koululaisten ja vaihtareitten väliseen kisaan jossa oli paljon omituisia ja kiusallisia pikkukisoja. Tän jälkeen oli vapaa-aikaa ja minä ja pieni porukka lähdettiin jätskeille soda fountainiin ja osa porukasta jäi koululle pelaan jalkapalloa. Myöhemmin syötiin sitten päivällistä ja koululla oli meille pienet pippalot. Kaiken tämän jälkeen jotkut lähti yöks Mikolajlle joka asuu Remsenissä ja osa meni yöks Alexanderin luokse missä mäkin sitten yövyin. Ei tullu hirveesti nukuttua mutta olihan se hyvä reissu. Huh tuli "pitkä" teksti ja varmasti todella epäselvää jne mutta aina ei voi onnistua. Tältä viikonlopultakin on ehkä jotain kuvia mutta teen siitä myöhemmin ehkä uuden postauksen, pitää saada tää nyt tästä eka alta pois. Ainiin ja ens viikolla prom! Nyt kuva-aika.





























2 comments:

  1. ootko lihonu yhtää vaihtarivuoden aikana ku näytät aina vaan kovin hoikalta? :) ja hei onks sulla vinkkejä mitä new yorkissa kantsii tehä ku ollaa menos kesällä sinne matkalle :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itseasiassa vaihdon alkupuolella lihoin n. 5 kiloa mutta mä oon ollut aina semi hoikka niin en mä koskaan lihavalta näyttänyt. Jostain ihmeen syystä tässä keväällä sitten menetin kaikki kilot ja oon takasin normaalissa suomipainossani! :) Hmm, tarkotatkohan New Yorkilla New Yorkin osavaltiota vai pelkkää New York Cityä? New York Citystä ehdottaisin että tietysti nää perus Times Square, Central Park, National Museum of History, Empire State building (mutta jos siellä haluaa käydä niin kannattaa käydä aika aamusta, iltapäivällä jonot naurettavat), China town on mielenkiintonen ja sitten paikka missä WTC tornit oli... Itse tykkäsin myös hirveesti body exhibitionista mutta se löytyy muistakin suurkaupungeista. Ei suomesta kyllä. Statue of Liberty on tietysti nähtävä mutten suosittelis meneen sille pikku lautalle joka vie itse saarelle. Näkee ihan hyvin kauempaakin ja haaskaa vaan aikaa jonoissa. Tietysti mitä enemmän kaupunkia pystyy kiertään ja käppäileen ympäriinsä, sen parempi. Mun mielestä kannattaa käyttää aikaa ihan pelkästään semmoseen tarkkailuun ja suuri plussa jos uskaltaa koittaa käyttää metroa! Onnea matkaan :)

      Delete