Sunday, March 25, 2012

Foreign Student Day

Vau olis niin paljon kirjotettavaa kun oli ihan kamalan kiireinen viikko. Muutin tosiaan maanantaina ja koittanut tässä samalla purkaa kamoja kun juossut kaikkialle. Tänä viikonloppuna oli perjantaina foreign student day, josta tää postaus on ja lauantaina mentiin kouluretkelle New York Cityyn ja käytiin museoissa ja semmosta. Siitä seuraavassa postauksessa. En tosiaan hirveesti jaksa/ehdi nyt kirjotella mutta näytän nyt taas lähinnä kuvina tapahtumat.

Eli ensin mentiin Whitesboro koululle jossa tää foreign student day pääasiassa oli, auditoriossa oli jotain esitystä ja sitten kierreltiin luokissa puhumassa. Tän jälkeen oli vapaa-aikaa ja me käytiin mun oppaan ja yhden toisen oppaan ja "sen vaihtarin" kanssa eläintarhassa. Sen jälkeen laittauduttiin ja lähdettiin dinner/dance partyyn. Tanssittiinkin varmaan hiki hatussa joku 3 tuntia putkeen. Vaihtarit osaa ainakin bilettää jos ei muuta. Näinä hetkinä on ihan siistiä olla vaihtari, voin myöntää.


Oppaani! 





Koska koskaan ei voi olla liian onnekas :)


Seuraavat kuvat koska laamat vaan ovat siisteimpiä ikinä...




Lihava much?

Ohjeet omistajalleni




Näin mä kuljen eläintarhassa...






Ex-Suomivaihtari! Ii oli hassua puhua suomea!





8 comments:

  1. ei vitsit... pakko sanoo että tää sun blogi on ihan älyttömän cool! luin tän tänää kokonaa eikä ees menny kauaa :) oot tehny iha sikana kaikkee ihanaaa ja oon NIIIN kade .. -.- heheheh :D iteki haluisin päästä jenkkeihi ja nyt haluun sitä viäki enemmmä.... ja kaikista eniten ihailen sitä kuinka pystytte oleen boyfrendis kaaa eros ! siitä ainaki tietää et se on truelove :) oot niin söppänä noissa kuvissa<3
    - sofia . (en tiiä muistakko mua mut oonse blondi tyttö joka kans tanssii housel, ja ollaa myös tanssittu esim samas streetis.. :))että semmosta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos kauhiasti!! :) Joo, oon kyllä hyvin onnellinen siitä että sain tän mahdollisuuden lähtee vaihtoon. Voin kertoa että tuun muistamaan tän kyllä aina. Niin, pitkä tää aika on ollut olla erossa Joelista mutta nyt enää kolmisen kuukautta jäljellä eli loppusuora. En mä olis voinut Joelista päästää irti eikä nähtävästi sekään musta :) Ja kiitos jos olen söppänä!! Ja kyllä minä sinut Sofia muistan, älä huoli :)

      Delete
  2. oi ihanaa!!:)) mutta nauti nyt näistä loppu kuukausista ja postaile kaikkee kivaa niin saan taas jotain tekemistä:dd ja kun omaa tilannetta ajattelee ni haluisin niin kovasti vaihtoon yms ni tuntuu iha kauheelta ajatella et joutuisin olla samust eros.. viikkoki tekee jo tiukkaa:d ollaan oltu nyt n. vuos ja 4kk:) mutta nii.. Pidä kivaa!:)aiokko
    muute jatkaa housella?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nautin nautin ja postailen postailen! :) ja mulla onneks tuli mies elämään onneksi (ja onneks) siinä vaiheessa kun asia oltiin lyöty jo lukkoon että lähden vaihtoon. Mutta onneks ei oo enää kauheesti aikaa jäljellä! Ja en tiedä aionko jatkaa housella, ei välttämättä aikaa sille ;/

      Delete
    2. Hyvä hyvä :) nii.. riippuu iha minkänäkökannan ottaa:D nii aika menee varmaa tosi nopeesti.. ! noh, toivottavasti ainakin joskus kerkiäisit !:)
      tsofia

      Delete
  3. wow tää on liian outoa :D Ashleigh oli mun koulussa Kouvolassa vaihtarina viimevuonna :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah, tiedän! Se kerto kyllä että oli sun koulussa ja tuntee sut :D Pieni maailma!

      Delete