Friday, March 2, 2012

Moi

Anteeksi en nyt luovuudeltani keksinyt kello yhden jälkeen yöllä parempaa otsikkoa. Teen nyt tällasen lyhyen ja epämääräsen päivityksen.


Eilen oli tosiaan heräsin 6.30, ja avasin väsyneenä koneen. Ja niinhän kävi niinkun toivoinkin: ELÄMÄNI ENSIMMÄINEN SNOW DAY! Olin niin innoissani etten melkein onnistunut vaipua uudestaan uneen. Kyllähän se lopulta sitten luonnistu. 


Tänään oli mm. Rotary meeting aka hyvä lounas ja sitten illemmalla meidän high school musical esitti Previewn, HUOM ei varsinainen näytös vaan PREVIEW, Barns & Noble kirjakaupassa. Samalla reissulla törmäsin erääseen tuttuun kirjaan...


Päivän aktiviteetti...
tädin kirjahan se siinä!


Saa nähdä joudunko syytteeseen tän kuvan ja videon julkaisusta varsinkin kun julkasen päivityksen aina fb:hen ja jotkut kuvassa esiintyvistä löytyy sieltä kavereista.

We'll see if I'll get sued because of releasing this photo and a video, especially when I always publish the updates on fb and some of the people in this picture can be found from my friends.



Niin ja voitte mahdollisesti huomata että banneri taas vaihtu. Ihan kamala. Koitin vaan saada leveämmän ja jouduin tietysti alusta asti väsään uuden ja noi värit... Ei toimi kyllä yhtään keskenään. Mutta saa muuten pysyä siinä kuitenkin jonkin aikaa kun sen verran kauan sitä väsäsin että it's not even funny. Jooh... Alla fiilikset tästä: 


4 comments:

  1. Replies
    1. Keskellä oli bedtime stories hyllyä! Tuleva host äiti osti sen sitten mun kuoron opettajalle joka saa pian tyttövauvan!

      Delete
  2. mulla on hei tuhansittain ylimäärästä aikaa koulussa koneella et jos vaan haluut nii voin väsää sulle bannereita anytime!

    ReplyDelete