Friday, August 12, 2011

Ensimmäiset kuulumiset!

Päätin siis alottaa blogin kirjottamisen vasta täällä jenkeissä, joten mitään "lähtöhuumaa"-postauksia tai vastaavia ei ole. Syy miksi edes alotin kirjottaamaan blogia piilee lähinnä siinä että tajusin etten jaksa kertoa samoja asioita moneen kertaan eri ihmisille ja täyttää facebook raukkaa miljoonilla kuvilla. (Ehkä teen sen kuitenkin mutta...) Äiti ja kaverit kuitenkin kyselee kokoajan miten on mennyt niin koin blogin helpoimpana ratkaisuna.

Noniin, asiaan! Saavuin New York Cityyn lauantaina ja loppupäivästä ei ole ihmeempää kerrottavaa. Sunnuntaina oli tour New York Cityn ympäri ja meni siinä kuitenkin vähän pää sekasin. Tourin jälkeen mentiin katsoon musikaali Lion King, joka oli erittäinnn hyvä. Mietin miten kaikki osaa laulaa täällä niin hyvin, mutta joo, jatketaan. Maanantai aamupäivä oli vapaata ja siinä ehti vähän shoppailla (missä olin tietenkin hyvin huono ja huolin vaan yhden paidan ja laukun). Illalla koulutuksen jälkeen lähdettiin limusiineilla syömään japanilaiseen ravintolaan Benihanaan josta kuvia myöhemmin. Tiistaina neljältä aamulla oli sitten lähtö to the final destinations ja pääsin lentään jopa osavaltion sisällä toiseen kaupunkiin mahtavan vajaan tunnin lennon minikoneella mikä muistutti bussia.

Syracusen lentokentällä oli sitten paljon porukkaa vastassa, mm. myös meille tulevan vaihtarin Benin äiti mikä oli täysi yllätys. Oma host äiti tuli vähän myöhässä ilmapallojen ja kukkien kanssa mutta siitä lähdettiin sitten kotiin viettään Spencerin synttäreitä hyvin makean kakun kera. Oliverien koti on tosi iso ja kaunis ja mun huone on todella sulonen. Tykkään hirveesti paikasta ja koko perhe, myös kaikki 5 poikaa on tosi ihania. Jopa kaikki naapurit on hirveen mukavia. Eilen vietettiin sitten kunnolla Spencerin synttäreitä ja mun saapumista ja tehtiin ruokaa koko päivä ja illalla oli kunnon juhlat. Syötiin tortilloja ja jälkiruokana jäätelöä kunnon jenkkitapaan (päälle hirveesti kaikkea sälää). Sitten kun lapset alko katsoon ulkona elokuvaa, itse päätin lähteä nukkumaan.

Siinä kaikki tähän asti, nyt kuvia!

















6 comments:

  1. Miks musta tuli nanna??? Terv Anna

    ReplyDelete
  2. LION KING<3 kateelline!:( ja japanilaista!

    ReplyDelete
  3. Anna: En tiedä?! Ehkä pystyt myötäelään Jaakon matkan takia! Voitte sitten vaihdella fiiliksiä yhdessä äitin kanssa!

    Viivi: jep, lion king oli ihana! haha sun pitää päästä kattoon se musikaali! seuraava "vaatimaton" synttärilahja: matka new york cityyn.

    ReplyDelete
  4. Wau, tosi hienon näköistä! Itse olen 15 vuotta ja haaveilen vaihtarivuodesta Amerikassa. Kiitos hienosta blogista!

    ReplyDelete
  5. Toivottavasti tämmönen vuosi sullekin toteutuu! Ja kiitos itselles!

    ReplyDelete