Saturday, February 11, 2012

Oranssia


Tänään kävin host vanhempien kanssa (itseasiassa nykyisten ja entisten host vanhempien kanssa) kattomassa vähän Syracusessa college koripalloo. Oli ensimmäinen kerta kun kävin täällä ihan kunnon pelissä enkä oo koskaan ollut edes oikeessa koripallopelissä. Yleisöä oli vaatimattomat 33 000 katsojaa. Sen jälkeen käytiin vaan syömässä ja semmoista! Mukavaa oli se. 







(Sitten vähän pelimusiikkia)







Automatkalla kotiin tajusin, tai no, olin tajunnut jo aiemmin että mun iPod on kohdannut vanhuuden päivänsä eikä oikeen enää pelitä. (Tämä siis vinkvink äitille.) ONNEKSI olen applen tuotteiden luvatussa maassa ja täällä hinnat on suht naurettavia suomen hintoihin verrattuna. Joten hätä ei ole tämän näköinen! iPodini palveli kyllä uljaasti useamman vuoden ajan.

Nyt kysymys kuuluu: Kumman hankin, iPod touchin vai iPod nanon?
Hinta touchilla on n. 143€ ja nanolla 97€. Hmm...


Niin ja minähän kuljin koko päivän kauheessa masennuksessa kun en löytänyt kullaltani joululahjaks saatua kaulakorua MISTÄÄN. Pieni paniikki iski kun pengoin huoneen ylösalasin eikä jälkeekään. Eikä tietysti mitään muistikuvaa minne olisin sen voinut jättää. Noh, pääsin sitten illalla kotiin ja jatkoin vähän vielä operaatiota niin sieltähän se tuli vastaan sängyn alta nurkasta...
Jälleennäkeminen oli ehkä elämäni iloisin tapahtuma!


No comments:

Post a Comment