Saturday, February 25, 2012

Jotain epämääräistä

Kuten otsikko kertoo, postauksen sisältö tulee oleen kutakuinkin epämääräistä. Ensinnäkin se sisältää jostain syystä paljon mun naamaa? Okei. Sitten jopa muutama kuva tulevan host siskoni Caran showsta mitä käytiin tänään illalla katsomassa. 
Eli homman nimi on että olen edelleen täällä "sijaisperheen" (hehheh keksinpä hyvän nimen tähän paikkaan, oikein oikean) luona enkä suostu ottaan paikasta kuvia ennen kun virallisesti muutan tänne ja mun tulevan huoneen seinät on maalattu jne. Ööh tosiaan aika rentoa lomailua nyt ollut ja niin. Tänään ohjelmassa oli tosiaan sellanen about yläasteikästen musikaali nimeltä "Middle school madness". Cara oli pääroolissa tänä iltana ja veti hyvin niinkun yleensä. Sen jälkeen käytiin vähän hampurilaisilla että siinäpä oikeestaan se.



Mullahan on ollut täällä ollessa koko ajan aika paljon iho-ongelmia, viimeaikoina isompia varsinkin kun lopetin läträämästä steroiineja naamaan. Iho on meikittä leuan ja nenänpielien alueelta erittäin pahan näkönen mutta sain meikillä yllättäen hyvin peitettyä näyn.

Silti ei paljoa hymyilytä : ( 

Aseeni.

Ihorasva<3




Our host mom!

Our host sister!!

No comments:

Post a Comment