Thursday, February 2, 2012

Paintings

Nyt on hurahtanut toinen semester käyntiin. Ensimmäinen meni ihan kivasti vaikken siitä tänne mitään oikeen kirjotellutkaan (niinkun mistään muustakaan olennaisesta koska en osaa pitää blogia). Mulla oli tosiaan maalaus yhtenä kurssina (teatterin, kuoron, matikan, rikostutkinnan, governmentin yms lisäks).

Ja nyt en väitä olevani mikään uskomaton maalaaja kun lisään näitä kuvia, koskaan en ole käynyt missään kuviskouluissa tms (jos ei kokemusta 7-vuotiaana lasketa tai yhtenä kesänä "taiteilijan opissa" piipahtamista). Joten mitään hillitöntä taiteellisuutta ja omaperäisyyttä ei löydy MUTTA sentään näkee mitä oon saanut aikaseks! Se on tämä pointti nyt tänään tässä.

Sen verran voisin vielä mainita että nyt mulla on kursseina journalismi, diversity and tolerance (englannin kurssi), piirtäminen, kuvis 2, anatomia ja fysiologia sekä kuoro että liikunta. Ja voisin jossain vaiheessa ehkä tehdä jonkinlaista postausta siitä millasta mun arki ja koulu on. Toteutanko sitä koskaan, se jää nähtäväksi.

Vihasin tämän tekemistä...

Ensimmäisiä töitä.






4 comments:

  1. Hienoja töitä! Varsinkin toi maisemahomma on tosi onnistunu :)

    ReplyDelete
  2. hei hui apua kuin upeita töitä! varsinki just tuo maisema ja sitten toi puhelin ja hehkulamppu. voisin niinku kotiuttaa molemmat. ja nyt kun kerta kommentoidaan, niin kerronpa, että siun blogi on ihan hurjan mukava. oot tosi sulonen ja näitä tekstejä on jännä lukea! ensimmäinen vaihtariblogi, joka on oikeasti hyvä ja jota jaksaa lueskella, kiitos siitä :---)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiiiiitos!! :) Kiva kuulla tollasia kehuja sekä töistä että blogista! Tiedän että blogini on hieman erityyppinen kun moni muu vaihtoblogi mutta hyvä että tää tyyli miellyttää! Kiitos sinulle! :) (huomaa olen kova käyttämään huutomerkkiä...)
      Niin niin ja sunkin blogi on erittäin kivan näkönen :)

      Delete