Saturday, January 21, 2012

Ruokaa leffaa ruokaa leffaa


Niinkun hyvin otsikolla johdattelin, tän viikon teema on pyörinyt lähinnä syömisen ja leffojen merkeissä. Tiistaina käytiin kuitenkin kattoon Mamma Mia musikaali mikä oli mulle toinen kerta mutta edelleen jakso naurattaa. Ja näin pari vaihtaria siellä samalla! Seuraavana päivänä käytiin ulkona syömässä teatterin viereisessä ravintolassa joka oli kalliimpi paikka mutta ruoka eeeerittäin hyvää! Tämä on elämää. 

Sitten oli vähän loppukokeita ja semmoista ja perjantaina taas leffaan katsoon Extremely Loud & Incredibly Close. Ystäväni Solen kommentit leffaan: "It was good but sometimes the guy pissed me off because he was so weird. It was too much!" Ihan hyvä tiivistelmä tuo.

Lauantaina sai nukkua pitkäääään! (Kaikki varmaan halusi kuulla tämän hyvinkin yllättävän faktan) Sitten vaan löffäilyä ja syötiin hummeria ja katsottiin elokuvaa. Tuntuu tyhmältä kirjottaa näin itsestäänselviä ja tylsiä asioita... No, tulipa nyt kirjotettua kuitenkin. Ens viikolla mulla on vaan maanantaina koulua ja loppuviikko vapaata!! Toimii! Niin ja sitten Rotary Orientation jos ei palailla asiaan aiemmin. 

Nyt öitä!











tässä taas hyvä esimerkki siitä miksi tarvitsen uuden hyvän kameran.
It's wobbly!!!!!!

Kitty!


Pablo!




4 comments:

  1. kiva postaus, mä tykkään kyl ihan kaikista tällasista "arki" postauksia et jatka vaa samaa mallii ei nää oo turhia. hyvä vaa ku postailet =))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Kiva kuulla että näistä pidetään!

      Delete
  2. oooi kivoja kuvia! oot tosi kaunis! siel on varmaa tosi kivaaaa! :D ihana hauvva<3

    ReplyDelete
  3. Kiitos! Olisi kivempia jos kamera olisi parempi mutta näillä pärjättävä! Ja kiitos! Ja täällä on kyllä kivaa :))

    ReplyDelete