Tuesday, January 31, 2012

Orientation


Viime viikonloppuna oli Rotaryn orientaatio (la-su) mikä oli kyllä suurimmalta osin hauskanpitoo. Ensin ajettiin Syracuseen Tomin (meidän piirin nuorisovaihdon puheenjohtajan) toimistolle ja siellä oli pientä sääntöjen muistuttelua ja lounas. Sen jälkeen käytiin luistelemassa mistä onkin eniten kuvia! Se oli hyvin hauskaa ja paras osa oli ne pari vaihtaria jotka ei oikeen pysyny pystyssä jäällä.

Sitten ajettiin kunnon myrskyssä Oneidaan missä mentiin eka pizzeriaan syömään ja pelaan old fashioned video(?)pelejä. Siitä jatkettiin matkaan YMCA:lle (kysessä ei ole se paikka mistä eräs homoeroottisesti latautunut biisi kertoo...) Siellä oli mahdollisuus uimiseen, jalkapalloon ynnä muuhun kivaan mutta päädyttiin vaan lopulta tanssiin vaihtareitten kanssa koko loppuilta. Sieltä mentiin sitten "yhden yön host perheisiin" yöks ja seuraavana aamuna ystäväni Mary Patin luokse brunssille ja sen jälkeen vähän auttaan MEIDÄN MAIHIN tulevia jenkkivaihtareita kielen kanssa. Hihi, voi sitä tyttöstä joka Suomeen joutuu!!

Siinäpä kaikki tältä erää! Mulla oli albumissa viikonlopulta yli 160 kuvaa joten jouduin karsiin hyvin raa'asti ja silti tähän postaukseen tuli enemmän kuvia kun laki sallii. Nyt öitäääää.






Rotary ruokkii meitä aina Subwaylla lounaalla..





Söpöimmät ihmiset ehkä ikinä



!!!

!!!



Kaikki miinus yksi!




Haha, minähän en tuolla mukana missään vaiheessa ollut...






Kaunis ranskattareni Adele.






Hyvä ottaa kuva leftoversseista...


No comments:

Post a Comment