Sunday, January 8, 2012

Viikko yksi 2012

Teen pikaista päivitystä ensimmäisestä viikosta 2012. Yleensä jos en tee päivitystä sillon kun oon ajatellut se viivästyy kuukaudella tai parilla joten nyt kello puoli kaksitoista sunnuntai-iltana päätän jotain väsätä.
Kohokohtana oli kun käytiin New Yorkin osavaltion pääkaupungissa Albanyssa kattomassa osavaltion kuvernööriä munassa. En tietenkään ottanut kuvernööristä kuvia enkä itse rakennuksesta, munasta, vaikka olikin todella erikoinen. En osaa ottaa kuvia oikeista kohteista, oikeilla hetkillä, kuten mun kuvista varmaan tässäkin taas näkyy. Mutta liian väsynyt olen kirjottamaan tarkemmin heippahei ja tässä kuvia.

Muna.

Kuvasin täkeitä kohteita.

Kuvasin tärkeitä kohteita osa 2.




Kävin myös kampaajalla. Otin hiuksista kuvan ennen leikkuuta kun odotin että tulisi niin radikaali muutos koska a) en ollut leikannut hiuksia sitten toukokuun ja oletin että latvat kuolleet vähintään 20cm matkalta b) en luota jenkkikampaajiin.


Syyllinen kutrien leikkuuseen.
 Ja sitten tietysti kävi näin että hiukset näyttääkin lähestulkoon samalta ja saman pitusilta kun ennen, vaikkakin on nyt terveet ja pehmoset...


Sitten samassa liikkeessä (ULTA:ssa) missä leikattiin hiukset oli mahdottomasti kauneudenhoitoon liittyvää krääsää ja lakkasin sitten massaglitterkynnet host-siskon ostamalla kynsilakalla.



Siinä oli tämä viikko purkitettuna. Aamen.

4 comments: